headerimage

Omdat we met veel verschillende disciplines samenwerken en elkaar regelmatig opzoeken, blijven we scherp en kunnen we onze zorg nóg specifieker aanbieden.

quote

Geïnteresseerd in de mens

Ik was en ben geïnteresseerd in de mens. Lichamelijk, en geestelijk. Mijn basisopleiding rondde ik af in Leiden, met daaropvolgend de opleidingen manuele therapie en arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. In 2015 rondde ik de opleiding tot anderhalvelijns fysiotherapeut af waardoor het in de toekomst hopelijk mogelijk wordt om door te verwijzen voor aanvullend onderzoek zoals MRI, röntgen en echo.

Blijven leren

Een goede fysiotherapeut is goed opgeleid en blijft goed opgeleid. Je hoort de huidige stand van zaken in de wetenschap te kennen. Als je gespecialiseerd bent, dien je ook daarin de laatste ontwikkelingen te volgen. Ik vind dat ik dat aan mijn patiënten verplicht ben. Buiten dat, vind ik het zeer interessant.

Patiënt centraal

Je zet alles in om de patiënt te helpen, zoals die dat wil en kan. Dat is belangrijk. Naast de diagnose en kennis van de klacht, hoor je je patiënt te kennen. Deel één is weten wat een klacht is, deel twee is weten wat die voor iemand betekent. En deel drie is dat je invulling kunt geven aan de wensen van je patiënt in relatie tot wat hij of zij kan en wil doen. Om het vervolgens in de aanpak eenvoudig en duidelijk te houden.

De beste plek voor jouw behandeling

Een voordeel van werken in dit paramedisch centrum is, dat er alternatieven aanwezig zijn. Als behandelaar moet je goed weten wanneer jouw bijdrage niet werkt. Omdat we hier met veel verschillende disciplines samenwerken en elkaar regelmatig opzoeken, blijven we collectief scherp en kunnen we onze zorg nog specifieker aanbieden. Van een oefentherapeut en een podotherapeut tot een psycholoog en een psychomotorisch therapeut.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Mariska

Bekijk profiel
Top